KOOP Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties

Wettenpocket App

In april 2014 introduceerde KOOP de "wettenpocket". De wettenpocket is een applicatie waarmee een gebruiker bundels van nationale en decentrale wet- en regelgeving kan raadplegen. De applicatie werkt zowel in de internetbrowser als ook via een App (Android en IOS). 

Het gebruik van de wettenpocket is gratis en publiek beschikbaar.

Voor overheidsorganisaties bestaat de mogelijkheid om een wettenpocket op maat te maken en publiceren. In deze wettenpockets kan een specifieke bundeling van wet- en regelgeving, bijlagen, links en notities worden samengesteld. Deze bundel kan vervolgens worden gepubliceerd. Gepubliceerde wettenpockets zijn voor publiek beschikbaar op de site en te downloaden in de App. Wilt u zelf een wettenpocket samenstellen? Neem contact op via de KOOP servicedesk. 

Lees meer over de wettenpocket of begin direct met gebruik op wettenpocket.overheid.nl

Nieuwe website

Vanaf donderdag 21 december 2017 is onze nieuwe website te bereiken via https://www.koopoverheid.nl. Tot 1 mei 2018 is deze huidige website ook nog te bereiken. De informatie op deze website wordt per 1 januari 2018 niet meer bijgewerkt.

Contact

Servicedesk KOOP

wetten@overheid.nl
070 7000 526

Rijksoverheid Informatie

Voor vragen over de inhoud van de publicaties kunt u contact opnemen met Rijksoverheid Informatie via www.rijksoverheid.nl/contact