KOOP Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties

Toegankelijkheid

Bij de bouw van http://koop.overheid.nl is veel aandacht besteed aan toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid. Het streven is alle informatie zodanig aan te bieden dat iedereen deze kan gebruiken en bekijken.

De website is gebouwd volgens het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op internationaal erkende afspraken over toegankelijkheid, duurzaamheid, uitwisselbaarheid en vindbaarheid van websites. De Rijksoverheid heeft zich verplicht deze richtlijnen toe te passen en te handhaven. Het bouwen van websites volgens het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen biedt diverse voordelen voor bezoekers.

Op 11 januari 2013 is door een geaccrediteerde testinstantie geconstateerd dat http://koop.overheid.nl voldoet aan alle keuringseisen die aan het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen verbonden zijn.

Met vragen over het webrichtlijnenbeleid van Rijksoverheid.nl kunt u terecht bij: webmasterro@minaz.nl

Nieuwe website

Vanaf donderdag 21 december 2017 is onze nieuwe website te bereiken via https://www.koopoverheid.nl. Tot 1 mei 2018 is deze huidige website ook nog te bereiken. De informatie op deze website wordt per 1 januari 2018 niet meer bijgewerkt.