KOOP Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties

Colofon

De redactie doet haar uiterste best om de informatie juist en zo actueel mogelijk te houden. Komt u desondanks toch onjuiste of verouderde informatie tegen, dan stellen wij een e-mailbericht bijzonder op prijs. U kunt daartoe contact opnemen met het secretariaat via secretariaat@koop.overheid.nl of op telefoonnummer (070) 7000 525.

Downloaden van bestanden 

U treft op deze website veel documenten in downloadbare vorm aan. Informatie over hoe u deze bestanden kunt bekijken vindt u op onze Help-pagina.

Toegankelijkheid en kwaliteit 

Om deze website zo toegankelijk mogelijk te maken voor visueel gehandicapten, mobiele internetters en zoekmachines voldoet deze website zo veel mogelijk aan de wereldwijde standaarden voor toegankelijkheid en kwaliteit. In Nederland zijn hiervoor Webrichtlijnen  opgesteld die van toepassing zijn op alle websites van de overheid. Deze website voldoet op incidentele punten na aan alle webrichtlijnen.

Nieuwe website

Vanaf donderdag 21 december 2017 is onze nieuwe website te bereiken via https://www.koopoverheid.nl. Tot 1 mei 2018 is deze huidige website ook nog te bereiken. De informatie op deze website wordt per 1 januari 2018 niet meer bijgewerkt.