KOOP Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties

Regiobijeenkomsten voor decentrale overheden

14 juni 2017

Binnenkort organiseert UBR|KOOP een aantal regiobijeenkomsten voor decentrale overheden. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 5 juli in Maastricht. De regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor GVOP, DROP en Verkeersbesluiten gebruikers en worden georganiseerd op verzoek van veel aanwezigen bij de recente gebruikersraad. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we in op actuele thema's zoals de migratie van GVOP naar DROP en het efficiënt werken in de regelgevingsketen. Ook is er tijd voor uw vragen over bijvoorbeeld de migratie naar DROP of het gebruik van de Word 2.0 sjablonen.

Dit jaar vinden de regiobijeenkomsten plaats in Amersfoort, Enschede, Groningen en Maastricht. De data van de bijeenkomsten zullen binnenkort bekendgemaakt worden. De bijeenkomsten, met uitzondering van die in Maastricht, starten na de zomer. U kunt naar een regiobijeenkomst in uw regio, maar bent ook welkom bij een andere bijeenkomst. Alle organisaties kunnen één keer gebruikmaken van de regiobijeenkomst en er kunnen per organisatie 2 deelnemers aangemeld worden. Voor regiobijeenkomst Maastricht is er plek voor maximaal 40 deelnemers.

We willen u vragen zich tijdig aan te melden voor de bijeenkomst, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Het programma van de bijeenkomst in Maastricht ziet er als volgt uit.

11:00 - 11:20Plenaire sessie (Digitaal 2017)
11:20 - 12:05Kennissessie "DROP" en "Verkeersbesluiten"
12:05 - 12:35Lunch
13:25 - 13:20Kennissessie "Privacy" en "Werken in de keten; MDR en sjablonen"
13:20 - 13:40Afsluiting

Locatie

RUD Zuid- Limburg
Limburglaan 10
6229 GA Maastricht

Aanmelden

U kon zich voor de regiobijeenkomst Maastricht aanmelden via deze datumprikker. Hieronder kunt u zich aanmelden voor de overige bijeenkomsten:

  • Regiobijeenkomst Groningen, dinsdag 12 september 2017 (aanmelden)
  • Regiobijeenkomst Enschede, donderdag 12 oktober 2017 (aanmelden)
  • Gebruikersraad te Amsterdam, woensdag 8 november 2017
  • Regiobijeenkomst Amersfoort, maandag 13 november 2017 (aanmelden)

Vragen

Heeft u nog vragen over de uitnodiging of bent u onverwachts verhinderd om naar de regiobijeenkomst te komen, dan kunt u contact met ons opnemen via onze Servicedesk (gvop@koop.overheid.nl),

Nieuwe website

Vanaf donderdag 21 december 2017 is onze nieuwe website te bereiken via https://www.koopoverheid.nl. Tot 1 mei 2018 is deze huidige website ook nog te bereiken. De informatie op deze website wordt per 1 januari 2018 niet meer bijgewerkt.